Opslagstavlen

Kære forældre

Ikast-Brande Kommune er i gang med at udarbejde en ny skolevejsanalyse, hvor de bl.a. kigger på elevernes skolevej og ankomstarealerne ved skolerne.

I den forbindelse skal jeg som medlem af bestyrelsen sammen med Nordre skole deltage i et møde med kommunen på mandag den 24. september.

Inden mødet vil jeg gerne høre fra jer, hvis I har eksempler på farlige skoleveje eller hvis I har forslag til trafiksikkerheden omkring skolen og på elevernes skoleveje.

I skal skrive til mig på [email protected] senest søndag den 23. september kl. 16. Så vil jeg tage jeres input med til mødet.

Marie Louise

Lotte Bredvig den 18-09-2018
    Skolebusser
    Hermed busplaner for skoleåret 2018-2019. Nu med rute for elever fra Isenvad, der ikke har valgt valg om fredagen.

Elever til rute 171 skal være OBS på, at der er kommet et opsamlingssted på sydsiden af Orionvej v. Svaneparken. Så slipper de for trafikken ved Bøgildvej.

Isenvad-elever skal være OBS på det nye opsamlingssted. Se opslag fra Bo Nielsen.

I kan også finde busplanerne på skoleporten under "information" og på kommunens hjemmeside http://www.ikast-brande.dk/borger/trafik-og-veje/kollektiv-trafik

Vi håber, det hele kommer til at køresmiley
    Jane Lehmann den 10-09-2018
    Nu er der kun adgang til intra via Unilogin.

Unilogin skal bruges til intra og den nye elevplan, så det er MEGET vigtigt, at I får lavet et hurtigst muligt.

Læs vedhæftede og følger anvisningerne.

Har I fået lavet et unilogin, så skal I huske at trykke på bjælken "brug unilogin", når I vil skrive kodenwink

Jane Lehmann den 04-09-2018