Hverdagen i SFO 1:

Morgen:

Det er vigtig for os at børnene får en rolig og hyggelig start på dagen.

Når de tidlige børn møder ind sætter vi os omkring bordet og børnene spiser deres medbragte morgenmad.

Der spilles mange spil Uno og kalaha i løbet af morgenen. I kælderen har de mere aktive børn gang i fodbold eller stikbold.

Fra 7.30 tiden kommer der efterhånden mange børn igennem. Afleverer man børn omkring dette tidspunkt, så vil man kunne opleve det lidt hektisk. Er der brug for mere opmærksomhed, så anbefales det at afleverer tidligere.

Eftermiddag:

De sidste 10 minutter af den sidste timer bruges til at spise med børnene i deres respektive klasser. Børnene bliver i klassen indtil kl. 14.10, så vi er sikre på at der er nogen til at modtage dem i SFOens lokaler.

Efter pausen har de mulighed for at vælge at deltage i dagens tilrettelagte aktivitet, som kan være gymnastiksal, træværksted, kreativt værksted, strukturerede lege osv.

Børnene kan selvfølgelig også vælge at gå på legepladsen, lege med kammeraterne, spille o.l.

Vi arbejder på at give børnene nyttige livsværktøjer med i den personlige rygsæk.

I SFO'en tilbyder vi bl.a.:

• Inddragelse i praktiske gøremål i huset (rengøring, oprydning)

• Socialtræning (hvordan er man en god kammerat? hvordan bør man være overfor andre.)

• Lege, spille bold/andre spil og selvfølgelig den elektroniske verden: playstation og wii

• Temauger: - F.eks. cykler og sundhed

• Det er ikke alle børn der deltager i alle tilbud.

Aktiviteten starter, når børnene kommer fra skole og slutter kl. 16.00.

Det er vores hensigt at give børnene oplevelsen af, at være en vigtig del af et fællesskab, hver især med en klar fornemmelse af at være et værdifuldt menneske.