• 22-08-2018
    Forældremøde 7.årg · 7A · 7B · 7I
    Jane Lehmann den 14-08-2018
    Så er vi i gang, og skolen er fyldt med herlige elever og voksne.

Det betyder også, at der er mange biler, og så kan der opstå farlige situationer. Især på vejen ned forbi SFO´en. Derfor skal vi understrege, at ingen må parkere på græsset mellem træerne overfor SFO´en. Det er ikke skolens jord, og derfor kan det ikke benytte det til parkeringsplads.

Parker i stedet for på P-pladsen ved Nordre Hallen eller ISI/vestfløjen. Det er også muligt at parkere på Grønningen eller Ved diget.

Kys og farvellommen er kun til standsning.

Ikast-Brande Kommune sætter markeringsbånd op mellem træerne på græsset overfor SFO´en indtil videre for at markere, at parkering skal ske andre steder. Man vil lave en mere permanent løsning senere.

Jane Lehmann den 12-08-2018
    Skolebusser
    Hermed busplaner for skoleåret 2018-2019.

Elever til rute 171 skal være OBS på, at der er kommet et opsamlingssted på sydsiden af Orionvej v. Svaneparken. Så slipper de for trafikken ved Bøgildvej.

Isenvad-elever skal være OBS på det nye opsamlingssted. Se opslag fra Bo Nielsen.

I kan også finde busplanerne på skoleporten under "information" og på kommunens hjemmeside http://www.ikast-brande.dk/borger/trafik-og-veje/kollektiv-trafik

Vi håber, det hele kommer til at køresmiley