• 17-12-2018
    Karen Gert Hebsgaard den 17-12-2018
    VIGTIG!
    FARLIG PARKERING
    Brug P-pladsen, når jeres barn afleveres og hentes. Bilen skal blive stående på P-pladsen, mens I hente jeres barn. Tænk på de andres børn, som i øjeblikket er nødt til at zigzagge mellem de biler, der holder forkert parkeret langs vejen ved SFO-en.

Kommunen har, pga. det tiltagene problem med den farlig parkering, valgt at sætte fodhegn op langs vejen for at få jer forældre til at vælge at parkere på P-pladsen.

Vær nu søde at tænke på de andre børn, der skal gå eller cykle selv!
  • Jane Lehmann den 08-12-2018
    Hermed et nyhedsbrev fra Entreprenørskabsskolen, der fortæller nogle af de gode fortællinger om alt den gode entreprenante undervisning, der foregår på skolerne i Ikast-Brande Kommune

Her kan I bl.a. læse om:
    • Hvordan man kan igangsætte kreative processer med billedkort?
    • Hvordan eleverne involveres i en entreprenant proces og arrangerer Julefest i indskolingen på Dalgasskolen
    • Firmamesse på Præstelundskolen for udskolingselever og med fint besøg af dommere
    • Udskolingselevers oplevelse af at deltage og ”pitche” for erhvervsfolk i en Idékonkurrencen ved fonden for entreprenørskabs Award 2018
    • Alle skolers 6. eller 7. årgangs deltagelse i ”Edison” set fra et lærer- , elev og dommer perspektiv.

Rigtig god læselyst

Hilsen Skoleafdelingen

https://youtu.be/TwA7iROQkl4 I dette lille klip kan I møde Jonas Thordahl, tidligere Nordre elev, som er dommer ved lokalfinalen i Edison.

Jane Lehmann den 07-12-2018
    Juleferie, juleafslutning og første skoledag efter juleferien

D. 19. dec. er sidste skoledag inden juleferien. Der er fælles juleafslutning i den nye hal kl. 13.00-13.45+/-. Her er forældre velkommen til at deltage. Derefter siges der farvel i klasserne, og skolen lukker kl. 14.10.

Vi ses igen torsdag d. 3. jan. kl. 8.10.

Rigtig god juleferie og godt nytår til alle - når I/vi komme så langtwink
    Jane Lehmann den 28-11-2018
    NYT for for elever der tager gymnasiebusserne - herunder elever fra Isenvad

Da gymnasierne først starter d. 7. januar 2019, så kører der ingen gymnasiebusser d. 3. og 4. januar 2019. Derfor er der brug for, at man selv sørger for transport til og fra Nordre Skole de to dage.

Lokale busruter kører normalt.

MEN der er fundet en løsning for elever fra Isenvad

D. 03. og 04. januar
    • Der er indsat en morgentur fra Isenvad skole kl 07.40 direkte til Nordre Skole – ankomst ca 07.55
    • Hjemtur fra Nordre skole kl 15.20 til Isenvad Skole. Hvis der er passagerer at afsætte, fortsætter bussen ud på rute 180 tur 126, og altså kun til de veje, hvor der er passagerer at afsætte (se vedlagte køreplan)
    Kun 03. januar
    • Der er desuden indsat en tur fra Nordre kl 13.35 til Isenvad skole. Hvis der er passagerer at afsætte efter Isenvad skole fortsættes turen ud på rute 180 og herefter retur til Nordre skole til afgang kl 15.20

Tjek evt. busplaner på http://www.ikast-brande.dk/borger/trafik-og-veje/kollektiv-trafik
  • Bo Holm Nielsen den 12-11-2018
    Indskrivningsmøde til børnehaveklassen
    Tak for sidst - se vedlagte power point.
    Jane Lehmann den 10-09-2018

Skolebusser
    Hermed busplaner for skoleåret 2018-2019. Nu med rute for elever fra Isenvad, der ikke har valgt valg om fredagen.

Elever til rute 171 skal være OBS på, at der er kommet et opsamlingssted på sydsiden af Orionvej v. Svaneparken. Så slipper de for trafikken ved Bøgildvej.

Isenvad-elever skal være OBS på det nye opsamlingssted. Se opslag fra Bo Nielsen.

I kan også finde busplanerne på skoleporten under "information" og på kommunens hjemmeside http://www.ikast-brande.dk/borger/trafik-og-veje/kollektiv-trafik

Vi håber, det hele kommer til at køresmiley