• Jane Lehmann den 29-01-2018
    VIGTIG BESKED TIL ALLE FORÆLDRE

Kære forældre på Nordre Skole

Vi har brug for jeres hjælp!

Som I ved, er vi i en byggefase, som på sigt giver os en ny hal og bedre vilkår i SFO og faglokaler. Men lige nu betyder det øget trafik, indsnævrede veje og færre parkeringsmuligheder omkring skolen pga byggehegn og materialer. Dette er især en udfordring øst for skolen/SFO'en.

Vi er derfor tvunget til ved fælles hjælp at ændre vores trafikvaner, så vi bedst muligt undgår trafikmylder og flaskehalse. Det er derfor nødvendigt, at vi alle har øje for følgende:

1. Lad så vidt muligt eleverne fragte sig selv til og fra skole, så antallet af biler på skolevejen begrænses.

2. Skolens indkørsel ned foran SFO'en er primært til personale og håndværkere, og slet ikke til cyklister eller gående, der skal færdes ad stierne.

3. Aflæsning og afhentning af børn foregår via buslommen ved skolens indkørsel (som er en kysse-farvel lomme uden parkering og hvor børnene går via skolegården ind) eller på P-pladsen mellem skolen og ISI, hvor eleverne går via Vestfløjen ind. MorgenSFO-børn bør aflæsses på samme måde, og evt. beskeder til SFO kan sendes via TABULEX SFO

4. Hvis parkering er nødvendig, sker dette på skolens store P-plads eller på P-pladsen ved ISI. Ikke længere foran SFO'en eller i siden af indkørslen/cykelstien. Dette er KUN tilladt for special-busser.

Vi har med pkt 1-4 et klart mål om at sprede trafikken omkring skolen og at undgå færdsel og parkering foran SFO'en og imellem træerne langs indkørslen. (Arealet imellem træerne vil blive lukket af pga den øgede byggetrafik foran SFO'en).
    Vi er med på, at vaner kan være svære at omlære. Det er samtidig i alles interesse, at ovenstående kan medvirke til mindre tidsforbrug og mere tryghed på skolevejen.

De bedste hilsner
    Karen, Jane og Bo
    Jane Lehmann den 18-08-2017
    Hermed de nye busplaner. I kan også finde dem på http://www.ikast-brande.dk/borger/trafik-og-veje/kollektiv-trafik og https://www.midttrafik.dk/koreplaner/?search=ikast-brande